1. Начин на доставка
Вами Електрик ЕООД използва услугите на куриерска фирма Speedy за доставки до всички населени места на територията на страната, както и с наша собствена доставка.

2. Срокове за доставка
Поръчки се обработват всеки ден от 9:00 до 16:30 часа. Поръчка, влязла в системата след 16:30 часа се обработва на следващия ден. Всички поръчки, приети в почивните или празнични  дни се обработват в Първия работен ден  и изпращат в рамките на него.

3. Цени на доставка
Доставката се поема от Вами Електрик ЕООД за поръчки над 99 лв. с ДДС .Поръчка под тази стойност се изпраща за сметка на клиента. При поръчка, направена изцяло за GP батерии, на стойност над 50лв. с ДДС доставката се поема от Вами Електрик ЕООД.

4. Доставка със собствен транспорт
При достаква със собствен транспорт от Вами Електрик ЕООД, в случаите когато има предвиден разнос по усмотрение на Вами Електрик ЕООД доставките са безплатни.Гаранционни условия за замяна на дефектна стока
При наличие на дефектна стока и необходимост от замяна Вами Електрик ЕООД поема ангажимента да заменя дефектната стока на свои клиенти на едро и дребно, на почти цялта си гама от предлаганите продукти, с някои изключения (стъклени протектори и т.н.). Дефектната стока може да бъде предадена на наш служител, при доставка на място, или да бъде върната с куриер, до офиса на Вами Електрик ЕООД. Стойността на куриера, при замяна на дефектна стока, се поема от Вами Електрик ЕООД, само когато дефкетната стока е на стойност над 30 лв по покупни цени на клиента. С цел да се избегнат куриерски разходи нашият съвет е клиентите да изчакат да се съберът няколко дефектни стоки накуп. При изрично желание на клиента, стока на по-малка стойност да бъде сменена, клиентът поема разходите за куриера. Дефектна стока за сметка на Вами Електрик ЕООД се изпраща само и единствено с куриерска фирма Спиди АД и след предварително информиране на служител на Вами Електрик ЕООД, че такава пратка ще бъде изпратена. Дефектната стока се заменя със следващата поръчка на клиента. Фирма Вами Електрик ЕООД не заменя стока предварително, която не е пристигнала в централния склад на фирмата. Фирма Вами Електрик ЕООД запазва правото си да откаже рекламация, в случаите когато стоката е с напълно унищожена опаковка или има други дефекти, възникнали от неправилнта експлоатация на даденият продукт.