5 1323

Зарядно у-во GP PB420 GS-UC1

Зарядно у-во GP PB420 GS-UC1

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

  • Размер батерии за зареждане: AA, AAA
  • Брой батерии за зареждане: 1-4
  • Опаковка: Специална опаковка
12.64 €
Nu.:
Read 1323 times